Applikasjons-utvikling

Fortuna Software tilbyr også utvikling av nettapplikasjoner på bestilling. Følgende er våre fokusområder:

  • Løsningene vi utvikler skal være 100% i tråd med kundens spesifikasjon og behov
  • Programvare som leveres av oss skal være usedvanlig enkel å lære og bruke
  • Vi skal levere utmerket kvalitet til konkurransedyktige priser

Dette er noen av prosjektene vi har deltatt i de siste årene:

Hos Stabbursnes Naturhus og Museum har vi levert mesteparten av deres digitale utstillling;
Fem infokiosker med touchskjermer, hvor besøkende kan tappe på ulike temaer for å se korte filmer eller artikler.
Klipping og redigering av en presentasjonsfilm for Stabbursdalen Nasjonalpark. Denne kjører i loop på storskjerm i utstillingen deres.

Infoskjerm i utstilling


På oppdrag for GSG AS utvikler vi en app for prosjektstyring og dokumentasjon. GSG er en svært innovativ produksjonsbedrift som har tatt ibruk 3D-skanning, 3D-printing og visualisering i VR for å effektivisere sine prosjekter.
Appen vi har levert er tiltenkt intern bruk blant deres ansatte, og bidrar til at all påkrevd dokumentasjon blir produsert underveis.
I tillegg har appen en funksjon for utskrift av qr-koder, som så kan klistres på utført arbeid som f.eks. rørsveiser. Dersom kunde i fremtiden har behov for å se dokumentasjonen, så kan den enkelt hentes opp ved å skanne QR-koden.


På oppdrag for en bedrift på Østlandet deltar vi i utviklingen av en digital fangstdagbok for fiskeflåten. Vår del av prosjektet er å utvikle mobilappen for Android og iOS. Appen kommuniserer med en dedikert satelittantenne via Bluetooth LE, og brukerne kan sende lovpålagte fangstmeldinger til Fiskeridirektoratet. I motsetning til mange av konkurrentene så er dette systemet ikke avhengig av mobildekning, ettersom all kritisk kommunikasjon gjøres via satelittnettverket Iridium.

Illustrasjon: Bing AI / Dall E-3


På nettsidene til Saltdal Elveeierlag og Stabbursdalen Grunneierforening har vi levert tilpassede «widgets» (småprogrammer) som gir sanntidsinformasjon om vær, flo og fjære og vannføring.
Hos Saltdal Elveeierlag har vi i tillegg integrert sanntids fangststatistikk og bilder hentet fra vår egen Fortuna Fiskekort.